Blafblog

Blog categories

TERUG
aug 17, 2018 |
Shows,  |
Lily |

één van de 35.000

In Amsterdam vond een geweldige hondenhappening plaats. 35.000 honden waren in de RAI voor de Benelux Winner en de World Dog Show. En Nova was er eentje van. Wel 26 topspetsen hadden zich aangemeld! Da's echt een heleboel voor dit ras. Nova wist zich goed staande te houden op het wereldpodium. Op de eerste dag wilde ze haar tandjes nog laten zien en kreeg een uitmuntend van de Zweedse keurmeester. De tweede dag was Nova nog moe van de eerste dag en wilde niet haar tandjes laten zien. Ze kreeg een zeer goed van de Spaanse keurmeester. De derde en laatste show, liep Nova opgewekt vanaf het treinstation naar de RAI. Ze had er zin in. Maar ook deze keer wilde ze geen tandjes laten zien aan de Finse keurmeester. Die Nova toch. weer een zeer goed. Een super ervaring voor Nova en voor ons! We zijn apetrots op onze kleine spets!

IMG_0386vrijdag_speclities

 Voeg een beoordeling toe voor deze reactie