Blafblog

Blog categories

TERUG
jan 11, 2019 |
Activiteiten,  |
Lily |

Xara in the sky with diamonds

In de winter van 2002 kwam Xara vanuit Finland op Schiphol ingevlogen. En in de zomer van 2018 is ze ingeslapen, Zij was onze eerste hond en wat voor één. Sterk, robuust en zorgzaam. In haar jonge jaren noemden we haar vaak torpedo Xaartje. Ze vond het heerlijk naast de fiets te rennen en ze kon uit stand over een hek van 1m springen. Ze kon lang op pad zijn om iemand die van de groep was afgedwaald terug te halen. Kleine kinderen aan de waterkant probeerde ze op de wal te duwen of te trekken omdat ze water gevaarlijk voor de kleintjes vond. We hadden verschillende uitlaatrondjes en vaak koos Xara zelf welke het werd. Op de dag dat Xara 4 jaar werd had ze ontdekt dat ze over de plank voor de trap kon en dus naar de baasjes toe kon. Ja lieve Xaartje, een schat van herinneringen laat je na. Dit zijn er een paar.

 Voeg een beoordeling toe voor deze reactie