Blafblog

Blog categories

TERUG
Mar 3, 2020 |
Shows,  |
Lily |

Martinidogshow

Een weekend naar het noorden van het land, Groningen. We hadden Nova ingeschreven voor de show op zaterdag en zondag. Zaterdag mocht ze al als vijfde de ring in. In die 3 a 4 minuten liet ze zien wat ze waard was. De uurtjes ringtraining waren niet voor niets geweest. Nova draafde fris en fier in het rond en stond mooi. Vanwege het Corona virus moesten de handlers de tandjes showen en na afloop bleef handen schudden achterwege. Een uitmuntend en reserve CAC CACIB sleepte ze in de wacht. Zondag mocht Nova na elf uur de ring in. De hallen waren inmiddels volgestroomd met honden en mensen. Anjou bleef stoïcijns onder al het geblaf en opgewonden stemmen en was een grote steun voor Nova. Ook zondag liet Nova zien wat zij waard was en ook dit keer viel haar een uitmuntend en reserve CAC en CACIB ten deel. HOERA!

 Voeg een beoordeling toe voor deze reactie