Blafblog

Blog categories

Mar 3, 2020 |
Shows,  |
Lily

Een weekend naar het noorden van het land, Groningen. We hadden Nova ingeschreven voor de show op zaterdag en zondag. Zaterdag mocht ze al als vijfde de ring in. In die 3 a 4 minuten liet ze zien wat ze waard was. De uurtjes ringtraining waren niet voor niets geweest. Nova draafde fris en fier in het rond en stond mooi. Vanwege het Corona virus moesten de handlers de tandjes showen en na afloop bleef handen schudden achterwege. Een uitmuntend en reserve CAC CACIB sleepte ze in de wacht. Zondag mocht Nova na elf uur de ring in. De hallen waren inmiddels volgestroomd met honden en mensen. Anjou bleef stoïcijns onder al het geblaf en opgewonden stemmen en was een grote steun voor Nova. Ook zondag liet Nova zien wat zij waard was en ook dit keer viel haar een uitmuntend en reserve CAC en CACIB ten deel. HOERA!

Mar 24, 2019 |
Shows,  |
Lily

Na heel wat uurtjes ringtraining waarbij vooral gewerkt is aan de tandjes laten zien was het zondag 24 maart eindelijk zo ver! Nova deed mee aan een hondenshow vlak bij in Hazerswoude-Dorp. Bepakt en bezakt, de bolderkar volgeladen met een bench, een klapstoeltje, eten en drinken voor hond en baas, arriveerden we ruimschoots op tijd bij een groot kassencomplex waar de show werd gehouden. Pas tegen het eind van de ochtend mocht Nova aan de bak en liet mooi gangwerk zien. Haar tandjes toonde ze zonder aarzelingen. HOERA!! Keurmeester Schepers had lovende woorden voor Nova. Ze kreeg een "uitmuntend" en behaalde tevens een reserve CAC CACIB.

Aug 17, 2018 |
Shows,  |
Lily

In Amsterdam vond een geweldige hondenhappening plaats. 35.000 honden waren in de RAI voor de Benelux Winner en de World Dog Show. En Nova was er eentje van. Wel 26 topspetsen hadden zich aangemeld! Da's echt een heleboel voor dit ras. Nova wist zich goed staande te houden op het wereldpodium. Op de eerste dag wilde ze haar tandjes nog laten zien en kreeg een uitmuntend van de Zweedse keurmeester. De tweede dag was Nova nog moe van de eerste dag en wilde niet haar tandjes laten zien. Ze kreeg een zeer goed van de Spaanse keurmeester. De derde en laatste show, liep Nova opgewekt vanaf het treinstation naar de RAI. Ze had er zin in. Maar ook deze keer wilde ze geen tandjes laten zien aan de Finse keurmeester. Die Nova toch. weer een zeer goed. Een super ervaring voor Nova en voor ons! We zijn apetrots op onze kleine spets!